Amenajări
spații comerciale

EXIN se angajeaza sa efectueze lucrari la inaltimea asteptarilor, indiferent de scopul spatiului verde aferent unei institutii. Fie ca are un rol decorativ sau practic, spatial public trebuie sa atraga, sa inspire si sa ramana intiparit in mintea celor care il viziteaza..

Logistică

Stoc materiale

Execuție rapidă

Personal cu experiență

Peisagistică
spații comerciale

Cand vine vorba de amenajari peisagistice pentru spatii comerciale, avem tot ceea ce ne trebuie pentru a ne ridica la inaltimea asteptarilor: pepiniera proprie, sistem logistic dezvoltat, rulouri gazon de calitate, montaj rapid. Noi ne ocupam de peisaj astfel incat dumneavoastra sa va puteti concentra pe afacere.

peisagistica spatii comerciale - EXIN

Peisaj urban, modern

Pe măsură ce spațiile exterioare sunt utilizate și odată cu trecerea anotimpurilor, va fi nevoie de lucrări de întreținere. Echipa EXIN poate realiza cu succes înlocuirea pavelelor, completarea cu nisip și remedierea zonelor înfundate/adâncite, curățarea rigolelor de resturi de vegetație și desfundarea lor, după caz, astfel încât să funcționeze optim.
Un spatiu comercial care este bine incadrat intr-un peisaj urban, modern, dar in acelasi timp linistit, inspira incredere si ajuta la imbunatatirea imaginii companiei.

peisagistica spatii comerciale - EXIN

Design corect

Un design corect si o amenajare de bun gust adauga valoare proprietatii si face ca cei care o viziteaza sa-si doreasca sa revina.
In cazul in care terenul este deja pregatit, echipa Bogardens se poate ocupa de intretinere si de eventuale ajustari care sa puna in valoare intreg ansamblul peisagistic.
Bineinteles, acest lucru include si lucrari de mentenanta care sa pastreze totul in ordine, curat si ingrijit.

pepiniera Bogardens

Pepinieră proprie

Tocmai pentru că oamenii au atât de multe preferințe și idei, ne-am propus să avem soluții pentru fiecare.
Așadar ne-am ocupat intens de pepinieră și acum putem să venim în întâmpinarea clienților cu o gamă largă de copaci, flori și plante decorative.

peisagistica spatii comerciale - EXIN

Montaj gazon

In cazul amenajarii comerciale, lucrarile cele mai des intalnite sunt montajul de gazon rulou, plantarea de flori si alte plante decorative si placarea si pavarea cu piatra naturala.
Daca este necesar, se poate instala si un sistem de irigare gazon, eventual cu pornire automata, pentru a diminua pe cat posibil sarcinile de intretinere.

peisagistica spatii comerciale - EXIN

Centre comerciale

Toate elementele de amenajare a spatiilor verzi comerciale, combinate armonios, aduc un plus unui simplu teren din apropierea sau din jurul unui centru comercial
Suntem incantati sa ne aducem contributia in acest sens si sa vedem numarul mare de oameni care se bucura de rezultatul muncii noastre.

Retaileri și unități comerciale

Lucram cu placere pentru retaileri si unitati comerciale care au nevoie de ajutor in ceea ce priveste peisagistica.
Ne recomanda nu doar portofoliul deja existent, ci si faptul ca avem pepiniera proprie si deci suntem pregatiti oricand pentru comenzi mari de copaci, plante decorative si flori.

peisagistica spatii comerciale - EXIN

Alege
EXIN

Alege EXIN - investește în întreținere și mentenanță, îmbunătățește imaginea și adu un plus de profesionalism companiei.