Confecții metalice

Echipa Bogardens poate realiza confecții metalice pentru a crea panouri despărțitoare, protecții mobilier, scări, și chiar camere cu totul!

Logistica

Stoc materiale

Executie rapida

Personal cu experienta

Reparații & intreținere
spații comerciale

Spațiile comerciale necesită schimbări și îmbunătățiri pe măsură de fluxul de lucru și cerințele se modifică. Acest lucru implică uneori construcții noi, care trebuie să fie realizate într-un timp scurt și să fie rezistente, adaptate specificului business-ului respectiv.

Echipa Bogardens
Suntem pregătiți!

Aici intervine Echipa Bogardens, care poate realiza confecții metalice pentru a crea panouri despărțitoare, protecții mobilier, scări, și chiar camere cu totul!Bogardens poate instala sau înlocui corpuri de iluminat, inclusiv robinete, dușuri, scurgeri, canalizare, fluviale, baterii și multe altele.

Confecții metalice
diverse

Camera din imagini a fost executată pentru un retailer. Confecțiile metalice sunt realizate atât prin sudură cât și prin nituire, după caz. Pereții sunt realizați din panouri sandwich, ceea ce garantează un aspect îngrjijit și un timp de execuție foarte scurt. De asemenea, în cazul de față s-a optat pentru includerea unor ferestre, având în vedere scopul final al lucrării.

Soluții
personalizate

Venim cu soluții sau ne adaptăm cerințelor clientului, în funcție de specificul și de scopul lucrării. Avem scule speciale pentru acest tip de lucrări și personal instruit care poate realiza confecții metalice conform cerințelor.

Confectii metalice
Bogardens

În fotografii este doar un exemplu! Confecțiile metalice sunt personalizabile și pot fi realizate într-o multitudine de modele, după cerințele clientului.