Întreținere
și mentenanță parcări

EXIN va realiza întreținerea parcării companiei dumneavoastr în funcție de necesități, ceea ce implică frecvență și operațiuni specifice fiecărui caz.

Logistică

Stoc materiale

Execuție rapidă

Personal cu experiență

Întreținerea
este necesară

Întreținerea parcărilor din jurul spațiilor comerciale sau administrative este o activitate care are un aport important la imaginea profesională. Primele lucruri pe care clienții le observă sunt exteriorul clădirii și spațiul în care își parchează mașina.
Aleile și drumul, spațiile verzi și curățenia sunt elemente esențiale care necesită atenție constantă. Toate acestea pot prezenta probleme în timp, se pot deteriora din cauza factorilor externi sau umani, și implică mari costuri de reparație dacă se degradează prea mult.

Lucrări executate de
EXIN

Lucrările pentru parcare includ montare pavele, rigole, borduri, măturat mecanic, realizare marcaje. Toate aceste lucrări de întreținere și mentenanță sunt realizate cu utilaje și materiale care sunt mereu pe stoc, asigurând o execuție rapidă conform standardelor si cu frecvența necesară pentru păstrarea în parametri optimi.
De asemenea, ele pot fi completate de lucrări de întreținere fațade și interior pentru companii, supermarketuri, benzinării, etc.

lucrari intretinere si mentenanta parcari - EXIN

Lucrări periodice

Pe măsură ce spațiile exterioare sunt utilizate și odată cu trecerea anotimpurilor, va fi nevoie de lucrări de întreținere. Echipa EXIN poate realiza cu succes înlocuirea pavelelor, completarea cu nisip și remedierea zonelor înfundate/adâncite, curățarea rigolelor de resturi de vegetație și desfundarea lor, după caz, astfel încât să funcționeze optim.
Lucrările pot fi efectuate periodic sau intervențional, după cum se convine cu beneficiarul.

lucrari intretinere si mentenanta parcari - EXIN

Deszăpezire parcări

Altă lucrare specifică de întreținere a parcărilor este deszăpezirea! Aceasta este esențială atât pentru siguranța și confortul celor care utilizează parcarea, cât și pentru menținerea asfaltului în parametri. EXIN vă oferă soluții fiabile de îndepărtare a zăpezii cu utilaje speciale. Știm cum să facem față provocărilor unice de a manipula cantități mari de zăpadă în zonele rezidențiale și comerciale ocupate.

Alege
EXIN

Alege EXIN - investește în întreținere și mentenanță, îmbunătățește imaginea și adu un plus de profesionalism companiei.