Logistica EXIN

Suntem
soluția cea mai bună

Echipa EXIN furnizeaza o plaja foarte larga de servicii variate care, in combinatia potrivita si cu frecventa corecta, pot face diferenta.

Logistica

Stoc materiale

Executie rapida

Personal cu experienta

Logistica &
mentenanta

Lucrările pentru menținere instalații electrice și sanitare sunt realizate conform standardelor fiecărui client în parte, EXIN având constant pe stoc materialele necesare.

Logistica &
curatenie

Zonele intens circulate sau expuse factorilor de degradare necesită periodic văruit total sau parțial. Același lucru este valabil și pentru zonele în care vopseaua se degradează în timp sau din cauza uzurii. Echipa EXIN efectuează aceste operațiuni în timp util, având la dispoziție atât materialele cât și utilajele necesare.

Personal &
calificat

Echipele noastre sunt monitorizate și instruite în mod extensiv. Vă asigurăm că echipa EXIN vă oferă un serviciu de curățenie profesională de calitate superioară. Vom lucra împreună cu dvs. pentru a dezvolta un plan profesional de curățare care să funcționeze cu nevoile și bugetul dvs.

Servicii
personalizate

Putem gestiona întregul domeniu al clădirii dvs., acordând timp pentru a înțelege nevoile dvs. și pentru a lucra împreună cu dvs. pentru a dezvolta un plan personalizat pentru a vă asigura că cerințele dvs. sunt îndeplinite.