Servicii mentenanta pentru exteriorul cladirilor comerciale si rezidentiale

Mentenanță cladiri exterior

Echipa Bogardens furnizeaza o plaja foarte larga de servicii variate care, in combinatia potrivita si cu frecventa corecta, pot face diferenta.

Logistica

Stoc materiale

Executie rapida

Personal cu experienta

Mentenanță
parcări

Lucrările pentru parcare includ: borduri, măturat, marcaje. Toate acestea sunt realizate cu utilaje și materiale care sunt mereu pe stoc, asigurând o execuție rapidă și conform standardelor.

Servicii
peisagistică

Amenajarea spațiilor verzi include montarea rulourilor de gazon și plantarea de arbori, flori sau arbuști, după cum este cazul. Bogardens beneficiază de acces constant și rapid la rulouri de gazon și, de asemenea, are o pepinieră cu o varietate mare de plante.

Mentenanță
fațade

Lucrările necesare pentru întreținerea fațadelor sunt spălat și văruit, ambele realizate rapid cu ajutorul utilajelor speciale.

Servicii
deszăpezire

Stim cum să facem față provocărilor unice de a manipula cantități mari de zăpadă în zonele rezidențiale și comerciale ocupate. Indiferent dacă aveți nevoie de calea de acces, de zăpadă coborâtă de pe acoperis, de un drum de acces curățat sau o parcare comercială în siguranță, echipa noastră va putea să vă ofere soluții fiabile de îndepărtare a zăpezii cu utilaje speciale.

Reparatii &
intretinere

Echipa Bogardens execută și lucrări conexe pentru exterior, cum ar fi: reparatii usi, Instalarea mânerelor și a încuietorii ușii, curatare pardoseli și pergole, lucrări de dulgherie, reparații uși dulapuri, reparații ferestre și geam pentru ferestre, grădinărit sau peisagistică, curățarea cu jet presiune, reparatii iluminat interior și exterior si multe altele..