Mentenanță clădiri
interior

Echipa EXIN furnizează o plajă foarte largă de servicii variate care, in combinația potrivită și cu frecvența corectă, pot face diferența.

Logistică

Stoc materiale

Execuție rapidă

Personal cu experiență

Reparații & întreținere
electrice

Lucrările pentru menținere instalații electrice sunt realizate conform standardelor fiecărui client în parte, EXIN având constant pe stoc materialele necesare. EXIN se poate ingriji de echipamentele dvs. cum ar fi: ventilatoare aer conditionat, echipament iluminat, prize, si multe altele..

Curățenie & întreținere
sanitare

EXIN poate instala sau înlocui corpuri de iluminat, inclusiv robinete, dușuri, scurgeri, canalizare, fluviale, baterii și multe altele.

Reparații & intreținere
diverse

Profesionisti cu experiență, echipa EXIN, se poate ocupa de toate sarcinile de reparare și întreținere a biroului dvs. sau a proprietății comerciale. Lucrarile ce pot fi executate sunt: renovarea completă a băiilor, reparații usi deteriorate, reparatii tencuiala pereți și tavane, inlocuirea becuri sau sisteme de iluminare, reparații chiuvete și instalare, reparatii si instalatii de toalete si multe altele.

Servicii
personalizate

Putem gestiona întregul domeniu al clădirii dvs., acordând timp pentru a înțelege nevoile dvs. și pentru a lucra împreună cu dvs. pentru a dezvolta un plan personalizat pentru a vă asigura că cerințele dvs. sunt îndeplinite.

Curățenie
întreținere

 • Văruit total / parțial + vopsit

  Zonele intens circulate sau expuse factorilor de degradarenecesită periodic văruit total sau parțial. Același lucru este valabil și pentru zonele în care vopseaua se degradează în timp sau din cauza uzurii. Echipa EXIN efectuează aceste operațiuni în timp util, având la dispoziție atât materialele cât și utilajele necesare.

 • Uși și ferestre

  Menținerea funcționalității și aspectului ușilor și ferestrelor. Curățare, întreținere.

 • Gresie și faianță

  Echipa EXIN se poate ocupa de curățarea și dezinfectarea suprafețelor de gresie și faianță.

 • Curățare pardoseală

  Curățarea pardoselii este de asemenea realizată cu ajutorul utilajelor, ceea ce asigură un proces continuu și rapid, care poate fi efectuat la intervale regulate de timp.

 • Spălare geamuri

  Spălatul geamurilor este realizat de echipa EXIN cu ajutorul echipamentelor profesionale care diminuează considerabil timpul necesar și care asigură rezultate excelente.