Reparații mobilier

Mobilierul din spațiile comerciale are nevoie de întreținere și reparații care să-i asigure o bună funcționare, un aspect ingrijit și o durată de viață mai lungă.

Logistică

Stoc materiale

Execuție rapidă

Personal cu experiență

Echipamente profesionale
Echipa profesionistă

Mobilierul din spațiile comerciale are caracteristici speciale care îl fac potrivit utilizării intensive, încărcării cu greutăți mai mari, etc, așa că necesită scule speciale și metode diferite de manipulare, reparație, întreținere și curățare.

Intreținere &
reparatii

EXIN poate prelua lucrări de la comercianții zonali și regionali și meșterii se adaptează la specificul fiecărui loc și fiecărei lucrări.

reparatii mobilier - EXIN

Flexibilitate si promptitudine

Flexibilitatea este un atu uriaș în zilele noastre și plierea pe necesitățile clienților este prioritatea noastră. Știm cât de important este timpul, mai ales în mediul business! Promptitudinea este esențială, așa că întotdeauna ne dăm silința să executăm lucrările cât mai rapid, astfel încât spațiile comerciale să funcționeze mereu la capacitate optimă.

reparatii mobilier - EXIN

Echipa
EXIN

Indiferent dacă lucrările de reparație sunt urgente sau programate, dacă au loc în incinta magazinului sau dacă piesele pot fi preluate pentru efectuarea lucrărilor în atelierul propriu, meșterii EXIN se adaptează cerințelor.