Reparatii mobilier

Mobilierul din spațiile comerciale are nevoie de întreținere și reparații care să-i asigure o bună funcționare, un aspect ingrijit și o durată de viață mai lungă.

Logistica

Stoc materiale

Executie rapida

Personal cu experienta

Echipamente profesionale
Echipa profesionista

Mobilierul din spațiile comerciale are caracteristici speciale care îl fac potrivit utilizării intensive, încărcării cu greutăți mai mari, etc, așa că necesită scule speciale și metode diferite de manipulare, reparație, întreținere și curățare.

Intreținere &
reparatii

Bogardens poate prelua lucrări de la comercianții zonali și regionali și meșterii se adaptează la specificul fiecărui loc și fiecărei lucrări.

reparatii mobilier - bogardens

Flexibilitate si promptitudine

Flexibilitatea este un atu uriaș în zilele noastre și plierea pe necesitățile clienților este prioritatea noastră. Știm cât de important este timpul, mai ales în mediul business! Promptitudinea este esențială, așa că întotdeauna ne dăm silința să executăm lucrările cât mai rapid, astfel încât spațiile comerciale să funcționeze mereu la capacitate optimă.

reparatii mobilier - bogardens

Echipa
Bogardens

Indiferent dacă lucrările de reparație sunt urgente sau programate, dacă au loc în incinta magazinului sau dacă piesele pot fi preluate pentru efectuarea lucrărilor în atelierul propriu, meșterii Bogardens se adaptează cerințelor.