Serviciile EXIN

Servicii mentenantă clădiri și soluții complete de întreținere pentru sectoarele comerciale, industriale și rezidențiale

Logistică

Stoc materiale

Execuție rapidă

Personal cu experiență

lucrari intretinere si mentenanta cladiri - EXIN

Mentenanță clădiri interior

Echipa EXIN furnizează o plajă foarte largă de servicii variate care, in combinația potrivită și cu frecvența corectă, pot face diferența.

lucrari intretinere si mentenanta cladiri - EXIN

Mentenanță clădiri exterior

Echipa EXIN execută și lucrări conexe pentru exterior, cum ar fi: reparații usi, Instalarea mânerelor și a încuietorii ușii, curățare pardoseli și pergole, lucrări de dulgherie, reparații uși dulapuri, reparații ferestre și geam pentru ferestre, curățarea cu jet presiune, reparatii iluminat interior și exterior si multe altele.

lucrari intretinere si mentenanta parcari - EXIN

Intreținere și mentenanța parcări

Echipa EXIN realizează cu succes înlocuirea pavelelor, completarea cu nisip și remedierea zonelor înfundate/adâncite, curățarea rigolelor de resturi de vegetație și desfundarea lor, după caz, astfel încât să funcționeze optim.

lucrari intretinere si mentenanta parcari - EXIN

Reparații mobilier

Indiferent dacă lucrările de reparație sunt urgente sau programate, dacă au loc în incinta magazinului sau dacă piesele pot fi preluate pentru efectuarea lucrărilor în atelierul propriu, meșterii EXIN se adaptează cerințelor.

confectii metalice - EXIN

Confecții metalice

Echipa EXIN poate realiza confecții metalice pentru a crea panouri despărțitoare, protecții mobilier, scări, și chiar camere cu totul!

peisagistica spatii comerciale - EXIN

Peisagistică spații comerciale

Cand vine vorba de amenajari peisagistice pentru spatii comerciale, avem tot ceea ce ne trebuie pentru a ne ridica la inaltimea asteptarilor: pepiniera proprie, sistem logistic dezvoltat, rulouri gazon de calitate, montaj rapid. Noi ne ocupam de peisaj astfel incat dumneavoastra sa va puteti concentra pe afacere..

Alege
EXIN

Alege EXIN - investește în întreținere și mentenanță, îmbunătățește imaginea și adu un plus de profesionalism companiei.